tisdag 22 januari 2013

85, 137 och 279

Jaha, är det något kryptiskt som man ska förstå? Precis så kanske du tänker nu... men nej, nej, det är inget kryptiskt alls... det är så många dagar det är kvar från idag...

85 dagar är det kvar till 17 april, då släpps Håkan Hellströms nya skiva!!!

137 dagar är det kvar till 8de juni då samma Håkan står på Slottskogsvallen och världen, så som jag känner den, står still en stund.

279 dagar är det kvar tills vi åker till Thailand den 28de oktober! Och om det blir som vi tänkt och planerat lite löst så har semestern redan startat ett par dagar tidigare, fast på hemmaplan!

Och jo, jag vet att det är en massa annat skoj som kommer att hända både innan, emellan och efter dessa datumen, men just nu är det dessa tre jag ser fram emot allra mest... i min lilla värld!

Vilka dagar ser du fram emot i år?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!