lördag 26 januari 2013

Lördagsladdar...

Vilken förmiddag jag har haft! Först ett jätteroligt cykelpass med massvis med glada deltagare och endorfiner som bara liksom studsar mellan väggarna! Sedan en välbehövlig och välförtjänt fika med bästa A-K i loungdelen på gymmet så man fick svettats klart, landat lite och bara vara... Den stunden på dagen är kanske den allra bästa. 

Efter ett pass är man ju så endorfinhög att man kanske gör bäst i att hänga med likasinnade just då, det blir annars lätt väldigt stora kontraster tänker jag... men men, vi tog och gick en stund på stan också... fyndade en stor, svart tröja på rean, så go' så! Hittade ett par jättefina skor också men de var för stora... kippade liksom i dem och det fanns inget att snöra åt eller så, det var såna där stoppaifotenochgå-skor... dumt om man tar ett kliv och skon står kvar... och nä, precis min tanke också, jag behöver ju knappast fler par skor... även om dessa var av den mer praktiska sorten faktiskt!

Så nu är det uppladdning som gäller, uppladdning för kvällens bravader... Filmfestivalfesten (gbg's filmfestival that is) på Pustervik. Kristoffer and the Harbour heads spelar och ja, du vet, det vill jag ju inte missa! Tjejerna kommer hit vid fem... jag måste nog röja lite, dra fram dammsugaren kanske och ja, eventuellt våttorka golven känner jag... det är ett tag sedan det hände! Än mer behöver jag åka bort och handla en sväng, tänker att min råsaftcentrifug ska få komma ut ur garderoben imorgon till frukosten. Bra om man har något att stoppa i den isåfall!

Men ett problem kvarstår... vad ska jag ha på mig ikväll?! Alltid samma visa... jag har ingen aning... tänker att det löser sig och att tjejerna får agera stylister... 


1 kommentar:

  1. Tack för en underbar start på lördagen!
    Kram!
    /Bästa A-K

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!