tisdag 8 januari 2013

ska man ens våga?!

Förra året hade jag ett litet snack med 2012... ett sånt där litet snack om vad man kan tänkas förvänta sig av varandra liksom... man kan säga att det inte gick så bra... man kan säga att det gick käpprätt och helvete till och med... iallafall med vissa grejer...  så för att göra det enkelt... en liten uppställning...

Jag önskade mig en frisk och lycklig familj och friska och lyckliga vänner - farfar blev sämre och sämre och tillslut orkade han inte mer... farmor bröt foten strax därpå...

jag önskade mig att få träffa någon som jag kunde börja en framtid med, någon att börja planera barn och huset på landet med... 'nough said!

jag önskade mig en solsemester... - ja, jo, Val d'Isére resan blev ju lite av en solsemester men det var inte riktigt så jag hade tänkt mig det hela!... solsemester för mig innebär solstol, strand, kokosdoftande hud.

jag önskade mig utveckling i tillvaron - en viss utveckling fick jag ju absolut, kollektionsresan till Kina innebar en hel del utveckling. Och de där två banden jag numera sjunger är ju en personlig utveckling i sig såklart!

Jag önskade mig härliga pass och ett peppigt träningsår och god kosthållning - nja... man kan inte vara missnöjd med 275 träningstimmar... eller med att man klarat av att inte äta godis i över tre och en halv månad (somliga tycker säkert det är en fis i vinden  men för godisråttan mig så är det stort!)

jag önskade att jag inte skulle bryta några armar och ben i Val d'Isére... gick ju sådär... med musik...


och ja, lite sådär halvtamt önskade jag mig även att jag skulle finna glädjen i löpträning och ja, det gick ju inte alls... har farao inte funnit någon som helst glädje i det där... ett tag trodde jag mig ha löst det hela, löpband... men nä, det är sabla trist alltså!

Så med detta färskt i minnet så är det ju inte direkt så att man kanske vågar ge sig i kast med att önska en massa för 2013... man vill ju inte jinxa det liksom! Men ja, det vanliga, det där om Beach2013 och sådär, det ska väl gå vägen... träna mer, äta bättre osv... och jo, jag önskar att alla mina vänner och familj ska vara friska och lyckliga också, självklart önskar jag det, men om det skulle jinxa det så tänk att jag inte har skrivit det här!

Vad har du för nyårslöften?!

6 kommentarer:

 1. Jag ska nå min målvikt och ta examen.
  Det är de två stora.
  De innebär ju en massa andra åtaganden såklart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju rätt omfattande mål! Men du kommer lösa båda två galant!

   Radera
 2. dom har jag skrivit om så det vet du nog, eller löften, det är mål. Flera st. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamän, har läst dem och inspirerats... 100 maträtter får du behålla för dig själv men träningen, den kan hända att jag anammar! =)

   Radera
 3. Ähhh, strunta i löften och mål. Ta året som det kommer....det blir ändå aldrig som man tänkt sig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, med utgången av förra årets mål så borde jag ju göra som du säger! Men jag kan liksom inte låta bli att sätta upp lite mål ändå... och ändå blir det som det blir helt av sig självt! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!