tisdag 15 januari 2013

Denna dagen, inte ett liv... inte så mycket som en stjärt...

eller ja, jag har inte fått gjort så mycket idag menar jag... vaknade och insåg att det hade snöat under natten... det är min grannes skottvecka men han befinner sig på andra sidan jorden så det är svårt för honom att hinna så då har jag lovat att ta det... så ja, upp och skotta/sopa undan den lilla snön... helt slut efteråt... och då var det inte ens tung snö... eller mycket snö... gick upp och ringde till jobbet och sjukskrev mig... mår man illa, känner sig febrig, har huvudvärk och ur balans så gör man nog bäst i att gå och lägga sig igen... det har jag gjort... legat... jag har legat i soffan... i sängen... i soffan igen...

Idag jag har även fått för mig att det var jordbävning... men det var bara huset som skongrade så hela soffan rörde sig och glasen klirrade mot varandra i köksskåpen för att de gräver lite på baksidan... så jo, lite spännande har det varit!

Vad har du gjort idag?


1 kommentar:

  1. Jobbat och hämtat barnen alldeles för sent! :-o

    PS. Fina Melker! :-)

    Kram M

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!