lördag 12 januari 2013

En amazing vän!

På riktigt, idag hände det igen! Jag hörde Amazing på radion imorse... tänkte självklart på mina vänner som jag åker till Thailand med i höst, för ja, det hör liksom till... tänker att jag måste höra av mig till dem och ja, planerar liksom att göra det ikväll... men när jag kom hem så hade ju mamma varit här med den där hyllan och jag började skruva med den istället för att skicka iväg ett litet sms... och då är det så fantastiskt att jag istället får just ett sådant, sms av min namne, som undrar vad jag gör en fredagkväll som denna och hur landet ligger.

Sedan bestämmer vi oss för att eftersom ingen av oss gör något sådär betungande så kan vi ju lika gärna höras av och ja, när hennes telefon laddar ur så har vi ändå pratat i närapå tre timmar och det är dags att krypa till kojs... min amazing, fina vän... och lite galna också, jag är så glad att vi klickade så klockrent och så snabbt! Hade lätt kunnat sitta och prata hela natten, vi är bra på det båda två, det hade inte varit några som helst problem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!