måndag 14 januari 2013

som det kan gå...

Ikväll skulle jag skriva ett långt inlägg om dagen som varit, om ett fantastiskt cykelpass och ett mindre fantastiskt om än genomfört styrketräningspass... jag skulle skriva om ja, lite allt möjligt faktiskt, kanske hitta något citat i den där filmen jag såg som var sådär lagom romantisk och med ett fullständigt förutsägbart slut... jag gillar romantiska filmer med förutsägbara slut.

Sedan skulle jag ju fortsätta där jag slutade någon gång natten till idag... röja lite mer i hyllor och skåp... men nä, det har jag inte gjort... men tippen stänger 19 imorgon så det kan hända att jag hinner åka dit med några kassar med skräp!

Klockan närmar sig midnatt och jag ska faktiskt, tro det eller ej, gå och lägga mig... är ju som en levande död på morgonen när klockan ringer på morgonen... såhär kan jag inte fortsätta att ha det! Varför blev jag en sån nattuggla? Det passar ju inte direkt in i vårt samhälle känner jag

god natt gott folk, god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!