fredag 18 januari 2013

sabla tur att jag inte sa att jag kunde hoppa in och ta det där passet imorse...

för deltagarna hade stått där utan instruktör... jag behagade inte vakna förrän 07:40... då hade passet redan varit i full gång i 10 minuter... så ja, ibland är det tur att man har en uns självkännedom och vet sina begränsningar...

men jag drömde en massa konstigt, det vet jag... vad det konstiga var har jag dock inget minne av... så det hade jag ju inte ens behövt ta upp! Frukosten fick jag hoppa över imorse, men jag räknar med att yoghurten och müslin jag åt igår kväll när jag kom hem från repet kan räknas som en sabla tidigt sådan, frukost alltså. Varför jag åt när jag kom hem så sent? Jo, för jag hade inte ätit sedan halv fyra och då bara lite kesella och bär... då är man hungrig när klockan klingar elva!

Den överhoppade frukosten är inte helt överhoppad... jag äter alltid ett tidigt mellanmål strax efter nio också, även då kesella och bär... ifall någon skulle välja att förfäras över mina kostvanor menar jag, så behöver man inte göra det för Olle står redan i grinden och motar... eller var det Olle som skulle motas?

Och just som jag skrev det där så kom en fråga skuttandes till mig... jo, ja, lite som en känguru faktiskt kom den där frågan skuttandes... är det där ordstävet "mota Olle i grind" en felskrivning? Skulle man egentligen sagt "emottaga Olle i grinden"? Som en trevlig gest liksom... men någon hade bråttom när han sa det och mottagaren av sägningen kanske hade ludd i öronen och så blev Olle inte välkommen... det känns ju lite elakt! Den personen hade garanterat inte hört "the more the merrier!"... eller så hade han det men hans engelska kanske var knackig... vem vet!?

Om jag är trött? Nä, vadå, märks det?! Svamligare inlägg får man kanske leta efter... eller så låter man bli att leta och bara inser fakta... jag vet inte... det är fredag... jag är nöjd med bara den vetskapen! Hur har du det? 

2 kommentarer:

 1. http://sv.wikipedia.org/wiki/Mota_Olle_i_grind

  Puss på dig!
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, precis när jag sitter och tänker på att jag saknar dig så mycket så kommer du och förklarar det så väl för mig! =) du är ju bäst ju! Men jag tänker ändå att det kanske kan vara en freudiansk felsägning... fast tvärt om... att man ville träffa Olle i grinden men råkade säga det lite snabbt... tror du inte det?! =D

   Men men, när ses vi igen?! Snart hoppas jag!! En liten kaffe i repan vore ju trevligt! Kanske en tur på stan? EFTER ett sabla spinningpass!

   Puss på dig! eller förlåt PuZZZZZZ ska det ju vara!
   =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!