tisdag 1 januari 2013

Ett litet tips såhär när årets första dag börjar gå mot sitt slut...

Gå inte ner för memory lane... kolla inte igenom gamla sms och meddelanden från saker du inte riktigt lagt bakom dig om du inte vill känna det där stinget i hela bröstkorgen... det där stinget som känns mer som om du träffats i bröstkorgen med Ivanhoes lans... som om det var du som duellerade mot Ivanhoe... eller du kanske är Ivanhoe och duellerar, med lans, på häst och får din motståndares lans i bröstkorgen... mycket mer så känns det iallafall, mer så än ett litet sting iallafall... och samtidigt kommer känslorna tillbaka, de där man knappt hunnit lägga ifrån sig... för meddelandena är så tydliga och talande, flirtiga och mysiga... en ömsesidig dialog... som sagt, undvik memory lane... det finns andra dagar, dagar då det är trivsammare att ta den!

2 kommentarer:

 1. Tänker på dig o sänder stora kramar via cyberspace...
  Tänk istället på vad detta året kommer att ge...Håkan Hellström, Thailand, kanske en supermysig/kul tripp till Borlänge, en o annan resa till Strömstad för tjejmys....o det är bara vad du redan vet!
  Det kommer att bli ett fantastiskt år, så blicka framåt, radera alla jäfla meddelanden...

  Du är värd så mycket bättre!
  Älskar dig! Puss

  SvaraRadera
 2. Tack min vän! Visst har du rätt, jag borde inte blicka bakåt, tur att min gamla telefon är kaputt och alla sms/mms och trivsamheter är onåbara!

  HELL YEAH! Något sååå mycket bättre!
  älskar dig med!
  puss

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!