fredag 4 januari 2013

det känns konstigt i håret...

eller ja, håret känns konstigt... vet att jag imorse, när jag duschade var lite virrig... höll på att börja med balsam innan schampo osv... men nu vet jag inte... glömde jag att skölja ur balsamet?! Eller är det bara i den här delen av torkandet som håret känns lite konstigt, nästan fett?! Jo, ja, mitt hår torkar superlångsamt... och jag har kanske bara inte tänkt på det tidigare...

Det är ju inte så att jag använder något nytt schampo eller balsam liksom... jaja, det reder sig... och på tal om att reda sig... jag har världens bästa tips till er med döttrar med långt hår som trasslar sig och där det blir gråt-och-tandagnissel vid varje borstning:

BIOLAGEHydra-Seal Softening Mist
Jag vet inte om den funkar som en utredare i sig, men mitt hår blir mycket lättare att borsta när jag använt det! Och den luktar gott också, som en bonus liksom!

3 kommentarer:

 1. Så bra!! Tänk om den funnits när Du var liten och vi hade våra duster när jag försökte reda ut Ditt långa tjocka hår!
  Kramar från mamma

  SvaraRadera
 2. haha, just DET tänker jag varje gång jag använder det!!! kram kram

  SvaraRadera
 3. Hehe! Jag känner igen det där... Jag höll på att ta schampo som "intimrengöring" en gång. Som tur var hann jag stoppa mig själv... *fniss* Hade nog inte varit helt skönt.. ;-)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!