torsdag 3 januari 2013

Kvalitetstid!!!

Gillar inte ordet egentligen, tycker det är lite floskligt eller så... Men nu är det verkligen det jag har haft idag, igen! Igår hade jag det med min finaste Storsockiplast, en fika på tu man hand, massa prat och skratt... idag fick jag ett sms vid två snåret att min finaste Gullemamis slutade tre och hon undrade om jag hade tid med en fika... egentligen jobbar jag ju till fem men va fasen... lika bra att vara lite flexibel när tillfälle ges! För så är det ju med oss, tillfällena dyker inte upp alldeles för ofta. Jag har oftast varje vardagkväll uppbokad med antingen träning, rep eller dräktsömnad... M har sina bestyr med familj och måsten på sitt håll.

En promenad i Fontin för ljuset och syrets skull och sedan en kopp kaffe eller två hos mig... blev tokbra! Jag har skrattat så jag gråtit! Jag måste säga att det är så sabla gott att hänga med de där goda vännerna som förstår allt vad man pratar om, som känner en utan och innan, som vet hur och varför man reagerar som man gör och som inte dömer en för alla tokigheter man ibland har för sig! Jo, även jag har tokigheter för mig, ibland sånt jag bara kan erkänna för just de där två, Storsockiplast och Gullemamis. Crème de la crème av vänner! Underbaringar är ni! Love you longetime, båda två!

2 kommentarer:

  1. bra att du kunde flexa, såna där stunder behövs :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var himla bra! Det är ju jätteviktigt med sånt! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!