tisdag 8 januari 2013

träningsmagi

ja, jag vet inte vad man ska kalla det annars... helt grymt att ha det där passet igen, måndagar i Partille that is, fullknökat med "mitt gäng" och massor med energi från början till slut. Det är ju dumt att förneka att man blir glad av att deltagarna kommer och undrar vart tusan man höll hus den där torsdagen i mitten av december (då jag var sjuk och absolut inte skulle instruera något pass), eller att de skiner som små solar allihop!

Och ja, jag blir galet glad av att folk sjunger med och tar ton, svarar på tilltal och har en dialog! Det är ingen hemlighet att jag tycker om att prata, men även jag behöver veta att folk är med mig! Och med det här gänget finns det inga som helst frågetecken på den punkten. Jag kör alltid med mörk sal men ändå ser man deltagarnas stora leenden från bakersta raden. Underbara gäng!!!

Skulle skrivit detta igår kväll egentligen, men jag var så endorfinstinn att jag inte kunde formulera mig riktigt... så kan det gå! Men den där endorfinstinnheten gjorde även att den planerade styrketräningen gick som smort, på ett jehu. Gjorde till och  med såna där superset (man varvar två olika övningar tex. bicepscurl och hantelpress axlar) som är tokjobbigt! Och fick slängt in lite mage och ben också! Sedan åkte jag hem... skippade den där sista konditionsdelen som jag egentligen ska utsätta mig för då det förbränner en hel del fett om man gör det efter styrketräningen, men jag orkade farao inte!

Men, det är så sabla gott att det är igång igen, livet as it should be när det gäller träningen och kosten menar jag! Älskar den där känslan!

2 kommentarer:

 1. Blir glad när jag läser om den fantastiska glädje Du får av pass och deltagarna. Och träning som grädde på moset! :-)
  Kram
  Mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är helt fantastiskt!!! träningen är ju verkligen bara en bonus! Underbart!!!
   kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!