torsdag 10 januari 2013

När man inte riktigt har koll....


när man inte riktigt vet om man bokat upp sig på en massa saker... när det lurar i bakhuvudet att man kanske har det, bokat upp sig på något, men man kan inte riktigt sätta fingern på det... känner du igen känslan? Så har jag det nu... måste skriva upp varje liten sak jag ska göra i kalendern för att inte tappa tråden, dubbelboka mig och/eller helt glömma av vad jag skulle göra. Har inte landat i vårens rutiner än... det ska bli väldigt skönt när det händer... tills dess är jag en flitig kalenderanvändare!

Och ja, eftersom jag just insett att det är i detta stadie jag befinner mig just nu så kan det vara så att jag missat att skriva upp något av att-göra-karaktär då jag inte förstod att det var det jag måste göra... så är det så att du anar att jag kanske glömt av att vi ska ses eller jag har lovat att fixa något, säg bara till, det är inte helt orimligt! Jag lovar, jag kommer bara bli lättad av påminnelsen!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!