onsdag 2 januari 2013

Första dagen på resten av mitt liv...

eller ja, mitt nya, sunda liv... får väl se hur länge det håller... men iallafall... första dagen och jag sabbar det totalt... går på största minan... missar att äta frukost eftersom jag är så sabla trött då det var så himla svårt att somna inatt... och ja, frukosten är ju dagens viktigaste mål så det känns som om jag haltar lite nu... men det är ju bara att bita ihop och härda ut till lunch. Eller härda ut och härda ut, en apelsin och en kopp kaffe kan väl räknas som frukost också?!

4 kommentarer:

 1. Njae, en väldigt, väldigt lätt frukost kanske.. ;-)
  God fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, tycker du det?! Ja, den blev ännu lättare... jag åt aldrig någon apelsin... man kan säga att gulaschsoppan var välkommen när jag väl åt den!
   tack detsamma!
   =)

   Radera
 2. Jag äter min frukost på jobbet, oavsett vilken tid jag kommer hit. Om det så krockar med lunchen. Bara för att få in rutinen. Skulle aldrig klara mig på en apelsin och kaffe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. det gör jag oftast också, när jag orkar fixa med mig frukost till jobbet... idag orkade jag ingenting, tog en burk gulaschsoppa och stack hemifrån typ... bättre planering till imorgon! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!