tisdag 1 januari 2013

gott slut - gott nytt!

Det sägs att året blir av samma karaktär som dess första dag... mitt 2013 kommer isåfall att bli ett ovanligt sött år... sådär sött att jag tillslut själv väljer att slänga resten av godiset i påsen och spraya Mr.Muscle på det... (nä, inte på Jelly beansen, är du galen!?!)


För att ha varit en ovanligt stillsam nyårsafton så vaknade jag väldigt sent... men ovanligt tidigt för att vara mig när jag får lov att sova ut... och sedan har jag, ja, inte gjort direkt många knop... plockat lite i mina orensade garderober... det där omarrangerandet av garderober var verkligen ett större projekt än jag hade tänkt mig... men det kan ju också bero på att jag inte har alla grejer som behövs till det än... fastnar liksom i vinkelvolten utan hyllplan och stänger... men men, det finns väl en lösning på det där också...

En annan vinkelvolt jag fastnat i, eller rättare sagt kakburk är den gigantiska burken med jelly beans jag fick inatt av mina fina vänner som kom hem från Thailand! Jag hade lovat att lämna deras bil på Landvetter så den skulle stå där när de kom hem, men istället åkte jag dit och hämtade dem. Är ju mycket roligare att bli mött på flygplatsen tänkte jag! Det tror jag de tyckte också! De blev iallafall mycket förvånade!

Hade även med mig en flaska skumpa och tre champagneglas så vi kunde skåla in det nya året var än vi befann oss... det blev hemma hos dem faktiskt! Väldigt lägligt! Tidigare på kvällen, innan det var dags att åka till flygplatsen var jag hemma hos mamma och pappa och åt middag med dem och deras gäster... Så sabla gott!

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att plocka vidare lite sådär sporadiskt, men först skall all min uppmärksamhet ägnas åt Ivanhoe, eller ja, resten av det, det är ju ändå nyårsdagen!

4 kommentarer:

 1. Helt klart roligare att bli hämtad på flygplatsen. Bra idé att ta med champagne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland glimmar jag till! =)
   kram!

   Radera
 2. Återigen: Tusen tack!!
  Det var minst sagt 2 förvånade och lättade jetlagade, Thailandsresenärer du hämtade på Landvetter, underbart!!

  Och pjuuu, skönt att det inte var Jelly Beansen som blev angripna av Mr muscle...

  Puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så roligt att se din min när ni kom ut genom grindarna!! :-O typ! =) Var nog bra att ni inte skulle köra hem själva!

   Nä, jellybeansen gick åt... lite som färdkost från Kode-Stenhålt och hem och sedan resten till frukost-lunch-middag igår... nästan så jag förätit mig på dem nu! och ja, skäms gör jag också... lite! =)
   PUSS!!!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!