onsdag 16 januari 2013

varför alla dessa vägskäl?!

Jag har skrivit det förut (sagt det har jag gjort ännu fler gånger)... jag lider av en viss dos beslutsångest... gillar alltså inte när jag tvingas fatta beslut... fast det har varit värre... jag har bättrat mig massor! Nästan så jag idag skulle vilja säga att jag inte alls lider av beslutsångest längre men att det då och då, med ganska stora mellanrum, drabbar mig på ett sånt där överrumplande sätt, som om jag hade glömt av att jag inte längre befinner mig i beslutsångestträsket...

Nu är jag där tydligen... kan inte bestämma mig... väger för och nackdelar... trilskas med tanken "men tänk om jag ångrar mig!"... den tanken är inte alls behjälplig i beslutsfattandeprocessen för min del känner jag... men den drabbar ju ändå, och den är ju helt klart en aspekt att ta med i själva processen...

Så ja, lite likt Murphy's Law så är det väl ganska så jäkla typiskt att det då hopar sig en hel drös med beslut som behöver fattas... Det ena gäller den där UCPA-resan till Val d'Isère... ska jag åka eller inte?! Det andra beslutet har jag nog redan fattat... även om det bär mig emot... Det tredje är egentligen inget beslut jag behöver fatta idag, eller imorgon... men jag kommer kanske behöva bestämma mig inom överskådlig framtid (om överskådlig framtid är så långt som min kalender sträcker sig) och det beslutet skrämmer mig en smula... men men, mer om det när den dagen kommer.

Hur har du det i beslutsfattandet? Är du en åsna mellan två hötappar eller en sån som bestämmer sig fort och sedan inser att det fanns en anledning till varför du valde just så?! Jag är tydligen en sån som växlar mellan de två typerna... lite beslutsångest i det valet också alltså!


2 kommentarer:

 1. Klart Du ska åka till Val d´Isère! Vem vet när Du får tillfälle att åka dit igen! Tänk positivt! Det kan bli hur kul som helst!
  Jag vattnar blommorna. ;-)
  Kram
  Mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får se, har inte bestämt mig... men det är bra att veta att blommorna tas om hand isåfall! Som om det vore det som var haken! =) tack mamma!
   kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!