söndag 13 januari 2013

Jag har blivit som besatt!

Javisst, håller på att försöka planera och organisera om hela lägenheten... det går sådär... men det är ändå ganska rogivande... eller oroväckande... kan inte riktigt bestämma mig... från att ha grejat om i garderoberna så är jag nu i köksskåpen och funderar... tänker att det nog vore sabla käckt med lådor i köksskåpen så man har bättre koll på vad man har i de där skåpen egentligen... Om jag har koll nu? Nä, ingen som helst faktiskt!

Eventuellt anar jag dessutom att nästa projekt, efter köksskåpen av skafferikaraktär kommer att bli någon bra system för källsorteringen som annars bara hamnar i papp-påsar på köksgolvet. Men ja, det får vi se... Det vore kanske bra att göra klart de påbörjade projekten först... för  nä, jag har fortfarande inte fått iordning allt med garderoberna... men jag är på väg! 

3 kommentarer:

 1. åh, planera och organisera är kul! bara man tar sig igenom det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja, visst är det... men jag verkar ha fastnat i alla möjliga vinkelvolter... och påbörjar ett nytt projekt långt innan det andra är avslutat... skärpning på mig! =)

   Radera
 2. Du är jättevälkommen att komma och hälsa på mig. Låt mig veta när så jag ser till att jag jobbar då. Kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!