torsdag 17 januari 2013

Borde verkligen gå och lägga mig nu...

Kom hem för en liten stund sedan, efter ett riktigt roligt rep. Det brukar vara roligt, men idag tvivlade jag lite på om jag skulle orka hänga på... det gjorde jag... iallafall korta stunder... svajade ganska rejält i entusiasm idag tror jag... eller tror gör jag inte, jag vet att jag svajade... fick tokkoncentrera mig på ett hålla koll på tamburinen och var vi va i låtarna... men det gör ju inte så mycket när man inte har en spelning inom kort att sätta allt till... såna där rep där det blandas lite hej vilt är ju viktiga de också!

Men ja, nu borde jag verkligen gå och sova... det är en dag imorgon också...gött att man kommer hem och knappt hinner sova innan man ska upp igen... fast egentligen är det så värt det... jag ska bara inte vara så trött när jag tänker på det!


4 kommentarer:

 1. Snart är det fredag kväll och sen kommer, tycker jag, en av de skönaste stunderna i veckan. Sovmorgonlördag!
  Ha en fin fredag, trots trötthet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för peppet! Ja, fredagkvällar är goa. Jag har ju sällan sovmorgon på lördagar eftersom jag instruerar pass på morgonen, men lite längre morgon än vanligt får jag ju! Tack detsamma!

   Radera
 2. jag håller med singel - sovmorgonlördag - vilken grej! gillar också slänga-sig-i-soffan-fredags-efttermiddagarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sovmorgonlördagar blir det väldigt sällan för min det eftersom jag alltid har pass på lördagmorgon, så inte nog med att man ska gå upp, man ska vara peppig och glad också! =) Slänga-sig-i-soffan-fredags-eftermiddagar blir det desto oftare, oftast pga att jag inte kan göra något alltför livat på fredagkväll eftersom jag ska upp tidigt på lördagen och vara sådär käck! Men det är det värt, nästan varje gång faktiskt! =) tack för peppet!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!