torsdag 1 december 2011

Up and about…

Eller ja… jag är uppe i alla fall… på jobbet… lunch… alla andra är iväg på ärenden så jag sitter själv och lyssnar till radion och vinden som tar tag i taket på byggnaden…

Borde åkt en sväng till Allum… julbord med jobbet nästa fredag och den ständiga frågan ”vad ska jag ha på mig!?!?” gör sig påmind… eller påmind och påmind… den är ju ständigt närvarande… som att andas ungefär… behöver inte påminna sig alls… men ja… välj att förstå bara, det blir enklast så!

Egentligen skulle jag kanske inte behöva någon ny klänning… men det är ju så evinnerligt trist att rota i garderoben och så mycket roligare att hitta någon ny, fin blåsa att använda en gång… i bästa fall två…

Så nu är jag på outfit-jakt… gärna något mörkgrönt, ännu hellre marinblått… långärmat, lite utställt, höghalsat (eller i alla fall inte för djup urringning)… ganska kort eftersom jag skall ha svarta, heltäckande strumpbyxor till… blir kanske att jag sitter vid symaskinen tillslut… det har hänt förr… förr hände det även att jag ritade modeskisser… men det var länge sen… det känner jag ju!



Har en grön sammetsklänning hemma som min mammas faster har sytt… den är jättefin… men tyvärr  är jag inte direkt formstöpt till att passa den… för små bröst (för klänningen, inte för mig)och en inte för smal midja… blir inte så bra… tyvärr… för annars hade jag varit klar… svarta strumpbyxor och mina bruna pumps till det… snyggt… men nä… man vill ju kunna äta när man är på julbord... dessutom får jag nackspärr när jag ska ta av mig den...


Tips, anyone?

4 kommentarer:

  1. Jag har ett liknande problem.. Skall på dop på lördag, vår guddotter skall döpas och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jeans och t-shirt känns ju inte som en hit direkt...

    SvaraRadera
  2. Jeans och T-shirt är ju kanske lite... annorlunda...??? eller jag vet inte... har du ingen söt klänning att hoppa i? Du som alltid har så mycket fina kläder!! Själv har jag ju en garderob überfull med ingenting att ha på mig... och en jäkla massa skor till det också... =P Varför är sånt här så mycket enklare på sommaren? (iofs första gången jag känner så tror jag...) kram på dig min fina vän!

    SvaraRadera
  3. Varför skulle du inte kunna ha den där klänningen!? Den är ju perfekt på dig. Och du kan väl be någon om hjälp med dragkedjan/knapparna innan du beger dig hem. :-)

    Just det ja, snygg skiss! Du är duktig du.

    SvaraRadera
  4. Singelmamman - men jag kan ju inte stå upp hela julbordet... inte heller låta bli att äta... men hade jag bara tänkt lite, och gjort det (tänkandet) lite tidigare, så hade jag ju kanske hunnit banta ner mig till klänningspassande form + använt min super-push-up som ger mig transatuttar... men tack! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!