lördag 7 juli 2012

vad hände där då?

Känner mig lika vissen som orkidéen jsom står i fönstret, med torra blommor och skrumpna blad... värmen och solen har gått hårt åt de stackarna nu när jag har varit borta en vecka... får nog ta och vattna dem sedan... borde vattna mig själv också... blev helt sänkt efter morgonens pass, sådär så jag inte vågade gå hem direkt utan fick lägga mig på soffan i personalrummet en stund, äta en proteinbar och liksom försöka samla ihop anletet... usch och fy!!! Men under passet var jag hur pigg och pepp som helst, det var görroligt!!!

Konstigt hur det bara kan slå en sådär... är fortfarande inte människa känner jag... vad jag är istället? Ja, det undrar jag också... en som inte kommer att fullfölja planen om att åka upp till Tanumstrand för att lyssna på Punch... synd, för jag tror det hade blivit galet trevligt, men men, det får bli en annan gång!

MEN jag har faktiskt fixat de där bilderna på kläderna jag köpte igår + att det kom ett litet paket från H&M, en eftersläntrare kan man säga... tadaaa:

softshorts och tubtop från H&M

Linne från Ralph Lauren Denim& Supply

Maxiklänning Svea


Shortsen är nog såna där som inte kommer att bli använda onödigt mycket... jag brukar få för mig att jag är en sån där tjej som går runt i sådana, att man behöver sånt, men det gör jag ju inte! Tubtop kan man tänkas använda ibland, har en vit som jag faktiskt hade på mig förra helgen... linnet är ju bara för sött, till allt! och ja, klänningen... får mig att se ut som om jag campar, men den är så galet skön och go, så det får väl göra det då!

2 kommentarer:

  1. Nog blev det där bra! /f

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, ja, man får ju till det ibland, helt klart! =P

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!