torsdag 12 juli 2012

Av födsel och ohejdad vana...

så måste det vara... jag älskar randigt... ränderna går liksom aldrig ur... idag är jag farao i mitt esse dessutom... i min älskade STORA tröja/klänning/tält/enplansvilla i mexitegel... fullkomligt älskar den!!! Är så glad över att jag övertalade mig själv till att köpa den även fast den är hiskerligt förstor! Den får mig ju att känna mig lite som Nils Karlsson Pyssling tror jag minsann... eller som jag tror att han skulle känt sig i en alldeles för stor tröja... liten... fast jag känner mig inte liten som person, bara kroppsligen...
jag gillar att känna mig liten, folk har fått många pluspoäng av mig för att ha poängterat det... kan tom hända att jag blivit ett lättligg någon gång... men det är många år sedan nu... eller iallafall ett tag sedan... ett par år kanske... eeeehhh... Nu kör vi! (bevingade ord för att få mig att förstå att jag bör släppa ämnet för annars vet man inte riktigt vart det kan tänkas barka hän... det är bra när man lärt sig att veta när de bör användas själv också!)

Hur som helst, det är ju ingen hemlighet att min garderob till största del består av randiga plagg... att jag blir helt skogstokig (på ett bra sätt) när jag ser randiga kläder i marinblått/vitt/rött-ish... ska jag iväg en natt eller helg eller hur som helst och har packat en väska så jo, oftast är väskan blå och vitrandig och sedan kan man tänka sig att den liksom bara kräks ut randiga plagg... vet inte varför det är så, men så är det... jag gillar det där marina temat... det är klassiskt och snyggt, om du frågar mig... och lite sådär säkert... nästan på gränsen till att bli tråkigt, men det är ju så snyggt så det blir ju inte det!

och jodå, även rubriken har en poäng... vet att det inte alltid är så, men idag tänkte jag faktiskt knyta ihop säcken...

Farmor, mamma och jag, jag är nog inte ett år här ens
men ni ser ju själva, marint tema... kan iofs bero på
att mamma gillar det också, och att vi är på
farmor och farfars båt... kanske beror det på det...

I telefon med mormor, detta är en av mina favoritbilder på mig
som barn, vet inte hur gammal jag är, kanske 3-4 år... i helrandigt!

4 kommentarer:

 1. Haha " du är liten, ska vi ligga?" /F

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, typ så, fast kanske med lite mer finess!? =)

   Radera
 2. Och ja, du är liten och söt /F
  ;)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!