fredag 20 juli 2012

kan inte förstå

varför min Spotify håller på att mucka med mig... den liksom bara stänger av sig... kastar ut mig... säger upp sig... gör slut... görstörande! Precis när man sitter som bäst och sjunger med till en låt, gungar i takt och liksom känner hur hela kroppen fylls av rytmer... *zip*... borta .... tomt... tyst... barnen dör i Afrika, men detta är fanimig ett problem!!! Usch va fånig man är... gissar att jag har liten smula radioskugga att skylla på... effekten blir inte bra även om jag har hitat anledningen... problemet kvarstår ju likförbannat!

vad jag lyssnar på?!

Håkan såklart, och Lars Winnerbäck... lite Lill Lindfors (du är den ende, en sån karl, en man i byrån etc.), Kristoffer and the Harbourheads, Sonic Surf City, Aretha Franklin, Simon&Garfunkel, Melissa Horn, Lykke Li, U2 och ja, lite smått och gott... smått och gott som varit ännu bättre utan avbrott med jämna mellanrum... men likt den där skalbaggen i bhn... man får va glad för det lilla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!