tisdag 17 juli 2012

Svalt kaffe och heta män spar tid...

med andra ord innebär det att hett kaffe och fladdriga män inte gör det... det är helt enkelt sånt som så populärt kallas tidstjuvar... fan ta dem...

Måste säga att jag fullkomligt älskar den frasen... det kanske redan framgått... tycker den är klockren, och klockrena sägningar är så grymt! Det kan liksom lyfta en hel dag för mig! så kan iofs även fladdriga män...

Och medan jag sitter här och funderar över det förträffliga i den där sägningen så grämer jag mig samtidigt en smula över att jag inte har semester just denna veckan och kan åka ner och hänga med fina vännerna på Öland... hade ju varit så klockrent!

Men men, det verkar inte finnas nog fladdrighet i det här livet jag lever just nu... möjligheterna verkar alltid vilja dyka upp när det inte finns utrymme för dem... skall man ta det som ett tecken?!

japp, och medan du funderar på vad det egentligen var jag ville ha sagt med detta... är inte säker på att jag vet det själv faktiskt, så kan jag ju kanske få be dig om din bästa sägning, ditt bästa ordstäv... kom igen, dela med dig bare! "dela med sig, eller snåla, båda dera får man tåla, om du har ett äpple vill du dela det med mig?!!" typ...

4 kommentarer:

 1. Jag älskar ordstäv! Svänger mig med dem hela tiden när jag pratar. Och så kommer en sån här uppmaning och vips! alla är borta. Jag får helt enkelt göra som min mormor alltid sa, tänk inte på det så kommer det tillbaka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, va snyggt du ändå fick in ett där! =) Men ja, ordstäv är fantastiskt! kommer du på något bra så hojta till! =)

   Radera
 2. Hjulet snurrar men hamstern är död /f

  SvaraRadera
  Svar
  1. hmmm... just den är ju inte direkt överskattad kan man säga... fast ibland är det ju tvärt om... hamstern springer men hjulet står still...eller det kanske bara är hos mig?! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!