onsdag 11 juli 2012

Måla fan på väggen...

... något man inte ska göra, det har jag lärt mig sedan barnsben... vet inte om det är ett lokalt uttryck eller om det är allmänt vedertaget... men på väggen, där ska han hur som helst inte målas, fan alltså... men idag är jag nog där och målar, med stora penseln... är inte den mest positiva ärtan i påsen idag tror jag... kom jag till insikt igår ändå kanske?

Ibland gör man ju det, och sedan slingras man ur det... insikten alltså... det borde vara då man har utsikt, men jag tror inte det är samma sak... fast om insikten ser bra ut, då kanske man kan jämföra den med havsutsikt el. dyl. Min utsikt just nu, i huvudet alltså, är mest betong och grus... tror marken är belagd med koks också, så man kan hasa fram på rumpan i det... WTF!? Det var inte så här det skulle vara, inte alls den här känslan jag fick för några månader sedan... då såg jag varken betong eller koks... vem körde dit det?!

jag vet att det är jag som tänker, att det bara är det som händer, att ingenting förändras för att jag låter tankarna skutta runt som cowboys i en spagetti-western... imorgon, eller idag, eller om en timme, who knows, kan det vända... då kan det snurra åt andra hållet, lika mycket helt utan rim och reson som något annat... spiralen är antingen uppåtgående eller nedåtgående kan man säga... så är det kanske iofs alltid...

Det är onsdag min vän, jag är trött och lite grinig (fel ord egentligen... det är jag inte, men jag hittar inget bättre...är nog bara neutral, som Schweiz, typ... det brukar jag inte vara... jag brukar vara positiv... blir stor skillnad då, på humöret alltså!)...

Hoppas, hoppas, hoppas folk låter bli att trampa på mina tår idag!

3 kommentarer:

  1. Rastlös? Känner igen känslan...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Märks det så tydligt att jag vill ha en förändring??!! =) men ja, det vill jag!!! =)

      Radera
  2. Inte kul med tankfyllda, "dåliga" dagar.
    Hoppas det gick bra till slut ändå.

    Kram!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!