onsdag 18 juli 2012

Man får va glad för det lilla

fast ikväll har jag mycket att vara glad för! Alla goa deltagare som var med på passet tex. extra roligt att vänner man sagt till med ett glas rosé i handen i lördags, mellan skratten i husvagnen, att de ska vara med på kvällens pass faktiskt är det och verkligen levererar!!!

Eller som den förträffliga idén J&A hade när de åkte hem från Liseberg ikväll... att ringa mig och se om jag vill ta en promenad... grymt avslut på kvällen... 7km som liksom bara försvann... underbara människor... kanske skulle fundera på det där passet i Myggenäs så vi får ses lite oftare!!

Men det lilla jag är glad för är ändå den pyttelilla detaljen jag upptäckte när jag kom hem efter promenaden i skogen... en liten liten skalbagge hade irrat sig ner i min sport-bh... det är väl ändå lite gulligt?! Tänker att man liksom får vara glad för att något vill krypa dit!

1 kommentar:

  1. Hahaha! Ja, det gäller ju att se ljusglimtarna. Jag hade blivit svinrädd. Tyvärr.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!