fredag 13 juli 2012

efter regn kommer solsken!

Och även om det inte blir solsken ikväll så tänker jag mig att det blir himla trevligt iallafall! Fick ett sms från en av mina bästa vänner... som löd ungefär: "Singeldelen" i tältet står till ditt förfogande i natt... Grebbestad! Välkommen!... så ja, vi åker en sväng till Grebbestad ikväll, stannar till imorgon, minst... kan bli hur bra som helst!

Rosevinet är inhandlat, packandet är gjort i tanken... det är ju den som räknas... ska bara sladda hem efter jobbet och plocka ner det viktigaste och sedan drar vi! tror inte ens jag behöver byta om...kör jeans och blå/vit-randig stor top idag, det funkar även på semestern! Men, håll gärna en tumme eller två för att det inte regnar inatt... jag är inte så bra på att sova i tält... det får gärna vara torrt!



Håller på att öva på att rita på datorn... tycker det är roligt... mycket roligare än vad jag behärskar det, så ni får stå ut... övning ger färdighet... kanske en dag att man ser vad det ska föreställa!

2 kommentarer:

  1. Så glad jag blir att Du ska ut på roligheter :-))
    Kör försiktigt och hoppas Ni får jättekul!!
    Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Du ritar mycket bättre än mig på datorn!! ;-D

    Ha en underbar helg i Grebbestad nu då! Och ta det lugnt med Rosé:n (säger moraltanten). Haha! ;-)

    Kram M

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!