tisdag 3 juli 2012

det är tanken som räknas?!

Note to self:

Om du tankar, kolla då ordentligt att den där meckimojjen som liksom håller in handtaget och tankar "av sig självt" verkligen hålls inne... annars kan det hända att du tror att du tankat fullt och börjar banka på instrumentbrädan för att bensinmätaren verkar ha stannat kvar i botten-läge "fastän du ju tankat fullt"... men när du ska göra ett nytt försök, och tanka om så får du ut kvittot från första tankningen och det visar sig att du bara tankat 0.7 liter...

Vid sådana tillfällen är det bra att andas lite, tanka om på nytt och glädjas en smula åt att det inte var något fel med bilen... ja, kanske allra mest att det var en obemannad bensinstation i obygden... utan alltför många åskådare till spektaklet... typ... men det är bara en tanke! och det är väl den som räknas?!

6 kommentarer:

  1. He he! Nej men Nina... Lugn och fin. Andas..! ;-))

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, ja och resten av dagen har gått i samma anda... hoppas den är över snart... den här dan alltså! tack, jag ska göra det, andas! =)
      kram!

      Radera
  2. ja, det är tur att de inte är övertaliga!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!