måndag 2 juli 2012

gnussa in det bara...

förstår inte varför jag gör det... varför jag utsätter mig... det gör ju så jävla ont i hela magen... typ i navet till hamsterhjulet kan man säga...där är det precis som om någon tar ett redigt grepp och liksom vrider samtidigt som man tar i allt vad man kan... obehaget sprider sig genom hela kroppen, strålar upp i halsen, ner via ljumskarna ut i benen... känns lite som en magkatarr... inte så lite heller...

Gör vad då?! kanske du undrar... utsätter mig... det är det jag gör... läser sånt jag inte vill läsa... söker information jag inte vill ha en aning om... gnussar in sånt som grusar mitt fina luftslott, som krackelerar hela finservisen... sånt som gör ont, och inte på ett bra sätt... tänk dig en tvättsvamp som du tappat i sand och sedan går du loss på bilen med den... inte sådär görsmart!

Kanske behöver jag göra det, kanske är det mitt mer jordnära jag som anser att jag måste komma till insikt... men det är svårt att komma någon annanstans än upp i det blå när man hela tiden påminns om trivsamheten... när man hela tiden får bekräftelse som tyder på annat... eller iallafall hintar om annat... tydandet gör jag ju själv... jag är en positiv själ av naturen, läser gärna in saker och ting till dess fördel...

Just nu är jag trött... och as we speak, återigen skakad... to the bones... eller bara lite digitalt smårockad... men det är de små detaljerna som gör det... de små detaljerna som gör att man känner sig sedd på ett speciellt sätt... hamsterjävel!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!