tisdag 31 juli 2012

om att himlen har problem

ja, så måste det ju vara... inkontinens är ju ett problem... det borde väl vara det himlen lider av? Eller så försöker någon där uppe dränka oss, stötvis... lite med överraskningsmetoden, typ... jösses vilket skyfall som just kom, såg och ja, kanske även segrade... 

Men nu, nog om detta, dags för en liten tur till Göksäter tydligen... har en shoppingsugen mor vad det verkar... jag har inga som helst planer för idag så jag kan lika gärna följa med... så, dags att göra sig representabel och bege sig!

vad har du för planer för dagen? Något tips om vad man kan tänkas roa sig med imorgon?! Annars kan hända jag måste åka och tvätta bilen för det har jag tydligen lovat att jag ska göra under semestern... så alla tips är välkomna!


2 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska tvätta bilen /f

    SvaraRadera
  2. Gör så lite som möjligt!

    /Lat_tjej_86

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!