söndag 15 juli 2012

the mini road trip

jösses va roligt och bra vi har haft det i helgen, mina vänner och jag! Det hela började i fredags förmiddag när jag får ett sms av min vän som är med sin familj och vänner till dem på camping i Grebbestad, där hon skriver att det finns plats till er, kom upp! Och lite sådär ovanligt spontant, för att vara jag, så bestämde vi oss för, Fia och jag, aka Storsockiplast och Lillstrumpa oss för att det var en bra idé... det visade sig inte bara vara en bra idé, den var bättre än så!

Redan när vi satt i bilen började vi spåra ur tror jag... skrattade så jag grät! Min Fia kan man säga mycket om, en sak hon gör jäkligt bra det är att lyfta upp mig så jag kan stå på berg... fast lite mer melodiöst... jösses mitt hjärta, din version av "you raise me up" fast med lift då istället, skulle få Josh Groban grönare än grön av avund!!!

Väl framme i Grebbestad, på campingen och med ett glas rosé i handen och rompan nerslagen utanför en husvagn så kändes vardagen väldigt avlägsen... go känsla! Med lite mat i magen och ännu mer rosé traskade vi sedan ner till bryggan och nattlivet... dansade häcken i småbitar på Kallsup,ett litet ställe med mycket folk... kan hända man kan tycka det är en sisådär kombination, men det är ganska mysigt också!

Lördagen spenderades med lång kaffe/frukost, mysiga samtal med alla trevliga människor vi hade att umgås med där och all sköns anledningar till skratt... poledance kring förtältspinne är bara en av dem... och ja, dagens visdomsord... icke att förglömma... och såååå sant!

"Kallt kaffe och heta/unga killar spar tid!" 

Man kan byta ut till vad som passar bäst faktiskt... sånt är bra, när det går att anpassa efter situationen! Jag vill alltid ha lite kallt vatten i mitt kaffe för att det inte ska vara för starkt och varmt, så den är ju helt grymt passande på mig!


Kolan, så många bra grejer du lärt mig i helgen, förstår inte varför jag inte gick omkring med ett anteckningsblock eller ännu hellre, en diktafon, HELA tiden!!!

En shoppingtur på Sport Shopen, nordens största sportbutik... blev lunch och mer shopping faktiskt... vet inte hur länge vi var där, jag gick vilse och tappade bort alla precis hela tiden! Men hittade en jättefin underställströja, Kari Traa som jag suktat efter länge, länge... nu var den på rea... gjorde mig ingenting faktiskt! Fick superfina strumpor av min Fia också... hon tyckte det stod Nina på dem... det gör det nog!

En tur ner på bryggan och handla lite mat, beskåda Grebbestadskarnevalståget som råkade inträffa precis denna helgen, kolla på folk och strosa i butiker... tyvärr lämnade vädret en hel del att önska... det var grått och mulet med några inslag av regn nästan hela tiden, men vad gör väl det när man umgås med sina fina vänner?!

Grill och rosé på kvällen, många skratt och vacklande om vi skulle gå ut och göra natten osäker igen, eller om man skulle nöja sig med den roliga kvällen vi hade kvällen innan... ibland är det bäst att inte push the limits... ibland är det galet bra att sova mer, partajja mindre kvällen innan man ska köra hem...

dagen idag har varit supermysig, några timmar i solen, frukost och kaffe med goda vänner vid tältet, packa ihop och greja och sedan gav vi oss av. Tog en sväng in på Torp (shoppingcenter) där jag bla hittade ett par skor att ha på ett bröllop jag ska på om ett par veckor... supersköna, trots att de gör mig 170cm lång! bilder kommer en annan gång)

Nu ska jag gå och hämta tvätten och packa upp resten... är trött efter två nätter i tält... det blir en slapp söndag idag, alltså inte mycket annorlunda än hur mina söndagskvällar brukar te sig. Imorgon börjar sista jobbveckan innan semestern... känner mig riktigt taggad över att ha semester nu, har fått blodad tand kan man säga!

Vad har du gjort i helgen?!



2 kommentarer:

  1. Låter som en underbar helg! :-)

    Vi har mest tagit det lugnt och myst hela familjen. Nu är jag själv i 5 dagar. :-(

    Kram M

    SvaraRadera
  2. -"YOU LIFT ME UP!!!!!"
    Japp, det är väl så den är....eller inte! Rutorna gick inte i kras i alla fall och det är ju positivt...

    Tack för att du är du och för att du var med och förgyllde min helg!

    Älskar dig!
    Puss

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!