torsdag 5 juli 2012

Obligatorisk NÄRvaro...

innebär inte att det är okej att skippa samtliga pass i tre veckors tid... då blir den här grymma instruktören grym på riktigt... arg kallas det visst... och inte på ett bra sätt... Visst, man kan ha förhinder... det kan dyka upp saker som gör att man inte kan vara med, men i tre veckor?! Det är inte okej... INTE okej! och hör sen!

Oj, nu tror du säkert att jag är världens knäppaste... världens mest wako instruktör... lite kaninkokerska-varning på mig till och med... har aldrig kokat en kanin i hela mitt liv, tror inte jag har ätit det heller.. det kan jag dock inte svära på... hur som helst, det är inte så att jag går runt och blir sådär arg på alla mina deltagare som har en anledning till att sjappa... men denna gången blir jag lite grinig, lite småsur... lite ilsk... även fast jag vet att det finns anledningar... men det är ju bara för att jag har mina anledningar jag också!

Men jo, jag är snäll och rar jag med, ibland! Dagens pass var inget undantag, såååå himla käck man kan vara!!! Och då, när man är sådär endorfinstinn och glad efter ett lyckat pass och kommer ut till loungen och hejjar glatt på några kollegor då är det sådär trivsamt att få en iskall blick och ett lika svalt "hej"... kanske bara var jag som inbillade mig, men jag brukar inte inbilla mig sånt, vad jag vet... kanske är även bara det inbillning... vem vet?!


7 kommentarer:

  1. Ha ha kanin-kokerska, jag tror jag dör... ser att du kör Sportlife Kungälv, själv härjar jag nere i Kungsbacka.

    Kramar från Kungsbacka

    SvaraRadera
    Svar
    1. Välkommen! Va roligt! Haha, ja jag har kanske lite tuffa tag mot mina deltagare just vid närvarofrågan... inte för att det är obligatoriskt egentligen såklart, men de kan veta att jag saknar dem om de inte är där! =)

      Instruerar du på Sportlife? I vilka discipliner?!

      kram från Kungälv (och Partille) =)

      Radera
  2. Men... nu känner jag mig påhoppad ju ;) Har inte varit närvarande på mer är 3 veckor! Men jag har en jättebra ursäkt, jag har fittat till mig (joho! Det är ett ord, jag lovar!) Jag ska be Jonas att skriva ett intyg :D

    Ses i morgon bitti!

    Kram från balkongen i Fontin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej nej, eller jo jo, lite påhoppad ska du allt känna dig! Hur mycket du har fittat dig, det skadar väl inte med lite spinning?! =)

      ses imorgon!
      kram

      Radera
    2. Jag har fittat mig ca 7 kilo och några extra muskler till det :) Och nej, spinning skadar inte alls men det har krockat med vägningar och pepp som infallit på lördagar. Men nu är jag tillbaka :)

      Radera
  3. Hmmm, jag känner mig oxå uthängd, jag e ledsen att jag valt bort dig...
    men var ju tvungen att få sim metrar i kroppen istället...

    Är snart tillbax, bara söndagen är över så...
    om jag överlever vill säga!!

    Puss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej nej, du behöver inte känna dig uthängd, träffad kanske, men inte uthängd! =) Klart du måste simma om du ska simma tokvansbron! Jag vill att du överlever!!! Men en klok vän till mig försäkrade mig om att det finns funktionärer i vattnet... de hjälper dig i land om det krisar!

      puss!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!