tisdag 24 juli 2012

upp som en sol

ner som en pannkaka! Fast på ett bra sätt!!! Hade pass igår kväll, så jäkla roligt (som vanligt alltså)... var så taggad innan passet att jag var tvungen att köra igenom några av etapperna från i söndags bara för känslans skull... så när deltagarna började droppa in så satt deras instruktör och körde som en galning på cykeln redan... bara för att det är så roligt!

Tror några tänkte "hjälp... hon har blivit gal..nare"... en tjej kom in och utbrast "men va mycket energi du har idag!!!" (och då brukar nog inte nivån ligga direkt lågt annars heller...) men det går ju inte att sitta still när någon sjunger "come on, come on, come on, come on come on come ooooonnnn!!!  (jo jag vet att jag tjatar, men det är så galet bra, vill ju inte att du ska missa dem!!!)


Satt hela passet och önskade att jag hade mixat ihop ett nytt pass, med SSC-etappen i, var nära på att fråga om det var okej att förlänga passet med 5min, men jag vågade inte riktigt det, då är det alltid någon som inte riktigt vill men som inte kan med att säga nej... bättre att spara på godbitarna till nästa vecka! 


Och det var ett så roligt pass, helt grymt... gissar att det där specialpasset i söndags gav mig en redig knuff, på ett bra sätt, en rejäl dos inspiration och energi! Det är viktigt att göra lite annorlunda saker ibland... jag har inte haft ork/lust/tid/inspiration till det rent pass-mässigt på väldigt länge... inser kanske nu nyttan av det!


Åkte hem och dunkade ner i soffan... vaknade halv två... fortfarande i soffan... vart tog den där energin vägen liksom?! Men men, det finns alltid mer energi, idag ska jag till goda vänner, kommer bli supermysigt, det är jag helt övertygad om, det är det alltid med dem!



Har laddat med en stor tallrik jordgubbar och mjölk till frukost... i min fina servis blir det på något sätt ännu mer somrigt kan jag tycka... gick på arlas nyhet igår också... mjölk med 30% mer protein... och tänkte inte på att det i sig bara innebär att det blir 1,5% mer protein än vanlig mjölk... som kostar mycket, mycket mindre... fast det skiljer ju bara några kronor, men ändå... att man är så lättlurad, att de där 30% får en att tro att det är fullsmäckat med proteiner... fullsmäckat är det ju inte när det totalt bara är 4,5%... mer än annars, ja, men fullsmäckat... nej... att man aldrig lär sig! Men jag känner mig lite nyttigare, lite starkare och så, det gör jag... och det är ju tanken som räknas, eller hur?!







2 kommentarer:

  1. Vilken underbar energi du måste ha haft! Håll hårt i den! :-D

    Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, ja den var nog galet påtaglig vad det verkade! =)
      kram kram!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!