tisdag 10 juli 2012

på tal om att fastna...

borde verkligen sova nu, för länge sedan egentligen... men jag har varit ute och firat min fina, fina kusin som fyller år idag (igår)... de var ett gäng tjejer som satt och tog emot henne på Hard Rock Café i stan dit hon trodde hon skulle gå och äta middag med sin familj... men så blev det alltså inte! 

Jag kom dit efter mitt pass... ett pass som nog kommer gå till historien i min lilla värld... fullknökat med folk och de flesta med glada miner, men aldrig har jag varit med om så många sura miner inför ett pass... eller strul över huvud taget... ligger det något i luften? Tror jag rådde bot på de flesta... är ganska säker på att jag missade någon, men det får man nog ta... fastnat i vinkelvolten va det ja! 

Så iallafall, när jag kommer dit så är tjejerna i full gång med att tömma heliumballonger... och asgarva... så roligt!!! Det är verkligen helt galet kul att skratta sådär så man gråter... inte för att jag kanske gjorde det, men det är roligt bara att se när andra gör det, man blir ju tokglad!

Efter kaffe och dessert (tur att jag inte tog någon dock, de var helt enorma! Jag hade bara mått illa eftersom jag knappast hade kunnat hejda mig utan bergis hade ätit upp allt) tänkte jag smita hem för att slippa bowlingen... men nä, det gick inte för sig... och jag tyckte faktiskt det var riktigt roligt! Sedan att man suger, det är en annan femma, fast stundom var jag riktigt bra, oftast inte...

Så, nu ska jag sova, nöjd och belåten med denna dag, mestadels för att jag vet att Ella var jättenöjd med kvällen och delvis för att jag redde ut en hysterisk situation på gymmet på ett bra sätt... tror jag...jag lät iallafall inte någons dåliga humör förstöra för alla andra i salen! DET är jag nöjd med!!! (Det och det där att jag fick visa leg på systemet idag... det tål att upprepas, yes it does!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!