lördag 21 juli 2012

tror det kan bli jäkligt bra!!!

Pallrade mig upp till gymmet idag för att faktiskt testköra passet jag ska köra imorgon... brukar inte testköra innan jag kör en klass, men denna gången är det inte jag som har bestämt musiken och då är det svårare att känna hur det kan komma att bli känner jag... så, ja, jag trampade helt enkelt igenom låtarna, hittade en struktur och börjar tro att det kommer att bli grymt bra!Min stundande förkylning börjar ta ut sin rätt... är görtrött nu... ska bara slappa resten av kvällen, kolla på film och kanske sova en stund... vad har du för planer?!

3 kommentarer:

 1. Jag tänkte vänta på ett uppdateringsmail /F

  SvaraRadera
 2. Jag tog en joggingtur fast jag inte orkade. Men är glad att jag gjorde det. Sen har jag slappat i soffan. Och tvättat lite.

  SvaraRadera
 3. Kan vara bra att testa ibland. Nu kan du köra på ordentligt vid det "riktiga" passet!
  Ps. Du är snygg på fotot! :-D

  Kram M

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!