fredag 6 juli 2012

Det kan vara mitt fel...

att det fullkomligt pissar ner regn från himlen just idag alltså... jag tog på mig min gosiga klänning imorse... väl medveten om att sist jag hade den så regnade det... så även gången innan dess har jag för mig... men jag trodde det berodde på stövlarna... trodde att de lockade till regn så att säga... inte för att jag tror att jag egentligen har så stor inverkan på världen eller framförallt vädret, men ändå!

Så idag körde jag klänning och tygsko... tyckte det kändes käckt, extra käckt eftersom det på lunchen var planerat en tur till Allum... Pondus har rea och den kan ju vara väldigt trivsam! (har spanat in en bikini jag vill ha... den var slut såklart... tröstshoppade lite annat istället!)



Hur som helst... förlåt för regnet... det var inte meningen!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!