torsdag 26 juli 2012

jösses, vilket dygn!

Vet att jag varit frånvarande det senaste dygnet... men jag har varit iväg... och ändå varit duktig på att dokumentera, för en gång skull!!! Har insett att instagram är riktigt roligt... ja, "Minininis - nu även på Instagram", för dig som vill spana in mina bilder där... jag har haft instagram ett bra tag egentligen, men har liksom varit ganska sporadisk... nu får vi väl se om jag blir mer på... det sista har jag varit väldigt på!Åkte hem till mina fina vänner på Orust igår eftermiddag... efter att jag hade laddat med ganska mycket hard core slappande hemma... körde fel... på E6an... jag är kass, jag vet... men jag körde egentligen inte fel, jag missade bara avfarten... hamnade i Ljungskile innan jag kunde vända... åkte vägen om Stenungsund och in på Stationshuset för att kolla den där görbraiga skobutiken jag gick totalt bananas i för ett år sedan... ingenting fanns det... ingenting alls... blev galet besviken... var tvungen att strosa runt lite mer i butikerna i Stenungsund bara för att stilla min besvikelse... eller nä... jag spanade runt efter vad vet jag... något att shoppa, något att förgylla garderoben med... hittade inget då heller... skrev jag att jag blev besviken?!


Satt sedan och väntade på färjan till Svanesund och förundrades över hur liten del av himlen som faktiskt var blå... men all den där neggiga känslan, alla down-vibbarna liksom bara rann av mig när jag klev in hos mina fina vänner... dunkade ner i en stol på deras altan och bara njöt av att livet är gött! Och goare skulle det bli...
 Körde lite bubbel innan maten... rött till maten, görgod lax, färskpotatis, olika röror och världens godaste blåbärspaj till efterrätt... med kaffe och avec, tre olika sorters avec faktiskt... för att vara på den säkra sidan eller nåt... vad vet jag... jag kör fel på E6an... jelly beans... lite gitarr och massa prat prat prat... och en snabbbuggkurs också faktiskt... nu är jag fullärd... eller ja, då kändes det så! Sa god natt tidigt imorse... somnade strax efter fyra... vaknade igen en och en halv timma senare och trodde jag hade sovit görlänge... somnade om och vaknade igen, flera timmar därpå och funderade starkt på vem fan som kört ångvält över mitt huvud... men det gick över, raskt faktiskt, med hjälp av en Panodil, en kopp kaffe och en glad 2-åring!


Ja, det är fantastiskt vad små barn kan göra för humöret! Denna lilla tjej i synnerhet, hon är görrolig! Vi har gungat, vattnat blommor, tittat på hästar, åkt rutschkana, sjungit, myst och bara hängt... så gött! Tusen tack mina vänner för en helt grym kväll och dag idag! Ni är fantastiska och jag är så himla glad över att jag har er!!! Woop! Woop! Woop!!!Efter lunch var det dags för mig att bege mig. Åkte hem till mamma och pappa och hängde med goaste lillkillen, fasters skrutt... vi har plaskat i uppblåsbar pool (modell mini), lekt med bollar, klättrat i trapporna, tittat på åkgräsklippare, utforskat grusgången, ätit hallon och vinbär (röda går an, svarta är blääää, om killen själv får bestämma!), härmat Dolly (mamma och pappas hund) och ja, jag fick äntligen tummen ur att fotografera lite av alla blommor de har, som tyvärr håller på att blomma över redan...Ikväll har jag haft pass... väldigt välbehövt för min kropp och hud framför allt... har skruttat runt i tubtopp och shorts hela dygnet typ... solen har fått gassa bäst den vill... rött är också en färg! Nu är det dags att knoppa... hoppas du haft ett lika grymmegrymt dygn som jag! Imorgon väntar nya möjligheter och omöjligheter... jag ska ha pass och sedan blir det nog förhoppningsvis en sväng till havet... men vem vet!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!