onsdag 18 juli 2012

handyman needed!!!

pronto känner jag... saker och ting fallerar hemma... jag kan fan inte byta packning, laga spolningsmeckomojjet i toalettstolen eller fixa den där ugnen som vägrar fungera!!! Skruva i en skruv till fönsteröppnarmojjängen, ja det klarar jag, sätta upp en tavla eller två, det går bra... jag kan även olja en ekskiva eller skruva upp gardinstången... och jodå, spackla och måla kan jag det med... men när det blir lite mer kruxigt då skulle jag behöva ha en sån där händig karl... gärna en sån där som ser det som något som förstärker hans manlighet att ta hand om det där...

Ja, jag vet, jag är ganska konservativ när det gäller sånt... jag gillar att baka och laga mat... ser gärna att jag har en händig karl som tar hand om de "manliga" göromålen... och medan han ändå är igång kan han få tvätta min bil och fixa hydralikgrejerna till bagageluckan också faktiskt... det är tur att min pappa inte läser min blogg... han hade stängt av telefonen vid det här laget... ja, för vad ska en stackars hjälplös tjej göra i såna här lägen, om hon nu inte har en sambo som fixar allt det där... man får göra det enda rätta... ringa pappa! Eller hantverkare specialiserade på respektive ändamål... kanske är det allra bästa faktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!