fredag 27 juli 2012

Rött - inte bara en klassisk julfärg...

eller husfärg... ja, om man inte räknar mig som en enplansvilla... alt. friggebod... idag ser jag ut som en sådan... röd friggebod med vita knutar och foder... om foder är bröst och rumpa... blev lite överentusiastisk vid havet idag... solade lite väl länge, utan att smörja in mig... ja, jag vet, det är korkat... men förra sommaren  smorde jag inte in mig och då blev det gör bra... fast jag har kanske glömt hur de första soligaste dagarna slutade... känns som att det kommer tillbaka till mig nu...

Men iallafall, rött är också en färg, det värsta måste ha lagt sig till imorgon då jag ska ha liten käck axelbandslös klänning på mig... vill inte lysa som en stoppskylt då inte! Det är inte rätt bröllop att göra det på, detta är så rätt, så fint och så grymt bra... det röda på huden måste gå över... så är det bara!

Men vilken dag vi har haft!!! Lugnt och stilla på varsin filt till en början, kaffe, kanelgifflar och tidningar, precis som det ska vara... sedan, precis som man kände att "nu får det väl hända något"-känslan komma krypande, då anslöt några till, inkl. barn... och jo, då hände det massor, såklart, precis som det ska vara på sitt sätt också, görmysigt!!!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!