söndag 15 juli 2012

Helgens materiella fångst!

Jodå, som jag nämde i tidigare inlägget så blev det en del aningen shopping i helgen också... underställ, skor och bikini... för alla dessa sakerna är jag ju i stort behov av... not! Men det är roligt att handla dem, jag älskar bikinisar, jag älskar skor och jo, jag är tydligen en sucker för underställ också... har alldeles för många av alla tre kategorierna... men det tänkte jag tydligen inte på när jag gick bananas... (bikiniöverdelen köpte jag på BikBok i veckan, det var bara bikinitrosorna jag köpte idag, på Stadium)




Och de fina happy socksen jag fick av Fia! Tack mitt hjärta!!! Det står ju klart och tydligt "Nina" på dem, det ser ju alla!


4 kommentarer:

  1. Superläcker bikini!
    Och skorna! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack, ja det blev bra tillslut, ville inte ha helrandigt... fast det har jag ett par marin/vitrandiga... men det känns bättre... grön bak får det bli! =)

      Skorna är ju helt fab. Bianco, rea... 350:-... inte helt fy skam kan jag tycka!

      Radera
  2. godkänt ;)
    Speciellt bikinin och skorna!
    Kram /F

    SvaraRadera
    Svar
    1. nähä?!!?? Va FÖRVÅNAD jag blev nu då?! trodde du skulle tycka att strumporna var bäst! =P
      kram!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!