fredag 20 juli 2012

Så vackert att det gör ont

ja, ibland är det så... vackert att man tappar andan... fint att man börjar gråta... du vet vad jag menar... du har känt känslan... man blir som jell-o i hela kroppen och hjärtat liksom bara blöder, fast på ett bra sätt... det kan vara en bild, ett samtal, en låt, ett intryck eller ja, ibland är det inte ens förståeligt, men antagligen förlöser en känsla en annan... jag kan inte förklara det... vet bara hur bra det känns när det väl infinner sig...

detta blev flummigt... det förstår jag också... gissar att det ibland kan bli för mycket flum... insåg en dag när jag läste ett gammalt inlägg att jag inte själv ens förstår vad jag menade då... men det är så det är här, i den lilla del av världen jag kallar min... jag förstår inte alltid själv... ställer inga krav på att du ska göra det heller! Men jag tycker om när du försöker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!