torsdag 26 juli 2012

Hur i hela friden??!!

God morgon på dig! Här sitter jag, tydligen, i nattlinne ut och in insåg jag just och äter frukost... hur blev det så? När hade jag inte koll på en sådan grej liksom... att nattlinnet är ut och in menar jag... inte att jag äter frukost... jag vet vad du tänker... en tjej som kör vilse på motorvägen kanske inte ska sätta ribban för högt... men jo... kläder har jag ganska bra koll på ändå tror jag... men men, ja ja, det gör ju inte så mycket, drabbar bara mig... snart dags för frukost och sedan träning innan stranden.

Idag är längtan till en uteservering eller ännu hellre utgång på riktigt, med dans och studs i benen stark... få stå och svettas på något trångt dansgolv, sjunga med och liksom bara vara i takt med musiken... klackskor och trutvalla... åh va roligt! På lördag är det bröllop, då får jag en del av det jag saknar, fast på ett lite mer korrekt och romantiskt sätt såklart!

Nä, men då kanske man skulle ta och pallra sig iordning så man inte behöver stressa in på gymmet idag!
vad är dina planer för dagen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!