måndag 30 juli 2012

Jag vet att jag glömt något!!!

Men kan för mitt liv inte komma på vad!!!

Vet att jag, på bröllopet sa "åh, det där borde jag skriva ner!!!" när någon av mina... kollegor... höll jag på att skriva, men så heter det ju inte... men vad säger man om de man satt tillsammans med vid bordet? Vi iallafall, vi fyra på flanken, som vi kallade det, när någon av de andra sa något så där grymt som jag då direkt kände skulle vara en fantastisk blogginläggsrubrik... men nä... den försvann... har ingen aning om vad det kan ha varit... det sas mycket smart och roligt... en hel del mindre smart men lik väl roligt där på vår flank... det var rätt swag faktiskt...

och har man inget klockrent att säga så kan man ju alltid utmana de andra till en afro bounce! Det är också rätt swag, om jag har förstått det hela rätt!!!

Men det där jag minns att jag glömt... det retar mig... Hatar när det händer!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!