tisdag 10 juli 2012

jag är så trött va!!!

det är helt sinnes! Idag förstår jag varför dock, inga som helst oklarheter på den fronten alls faktiskt! Så ja, man kan ana att jag planerade dagens klädsel efter hur jag önskar att jag kunde få skrota runt hemma... lång trikåklänning och sandal-uggs... är så gott så! Ännu gottare hade det självklart varit att inte behöva lämna sängen imorse, men man kan inte få allt... nu fick jag köpt 1½ bikini på lunchen... det hade jag inte gjort om jag var hemma!





Vill verkligen bara hem... men det är bara att bita ihop i några timmar till... sedan åker fröken fräken raka vägen hem och spanar film tror jag minsann... hade små storartade planer på att gå och träna eller kanske ge mig ut och springa (såg en tjej skutta förbi förut när vi åkte till allum... fick så dåligt samvete...) men nä...

Hur har du det idag?

4 kommentarer:

  1. Mys med filmkväll, dig väl unt. Fin idag tycker jag allt trots att du inte är på topp. Visa bikinin nu /f

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack, jag kände mig fin faktiskt! Men skorna smackar... får ta och fixa någon lösning... bikinibilder kan du glömma! =P

      Radera
  2. Jag vill också ha en filmkväll. Är på tok för dålig på att unna mig det. Men på fredag kanske!
    Jättefina sandaler!

    SvaraRadera
    Svar
    1. åh jag är också dålig på att sitta ner och kolla på en film tydligen... somnade när jag kom hem, sedan har jag faktiskt städat undan alla kläder... det är nästan att misshandla filmkväll... får nog sikta in mig på fredag jag också! tack, det är Uggs, så det är päls under den "breda" remmen över foten... görgoa! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!