torsdag 12 juli 2012

Det är olika!

Hur man känner sig alltså... somliga dagar kan känslan vara "överkörd av en ångvält" nästa som ett blått skåp, en tredje dag kan det vara som en duracell kanin... idag kände jag mig tydligen som ett cykelställ... iallafall när jag stod helt dubbelvikt med händerna vid fötterna och ja, aktern mot taket... vanliga människor kanske skulle nöjt sig med den känslan... jag är ju tydligen inte alls vanlig för jag säger ju det också, rakt ut... "det är ju inte utan att man känner sig som ett cykelställ just nu!" vilket inte hade varit några som helst konstigheter kan tyckas egentligen... men jag hade headset på mig, passet var fullt... ja... man får ju skämmas... och just graden av skam slog mig alldeles när jag hade sagt det där... så jag la till "tänkte jag säga, men det gjorde jag inte, sa det alltså!!!" lite sådär i något desperat försök att rädda mitt rodnande skinn... gick sådär...  tur att jag har deltagare som vet hur det kan bli... som inte dömmer mig för hårt längre... för nivån är redan satt på något vis...

Såhär ungefär:

Så nu vet du... känns väl bra?!

7 kommentarer:

  1. Hoppsan?! Ont i ryggen av det läget sen?? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppsa ja! Nä, det är ganska gott att hänga med ryggen så faktiskt!! Avslutar alltid passen med en sådan "cykelställsstretch" =)... fast ja, kanske inte med hakan mellan knäna förståss... blev lite ivrig i ritandet! =)

      Radera
  2. Haha, du är för skön! Ni har roligt på dina pass, någon gång skall jag försöka ordna så jag kan vara med.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, det har vi, roligt alltså! Det är viktigt! Klart du ska göra! Säg bara till så fixar vi det!
      kram!

      Radera
  3. Jisses, ska testa hur långt jag kan vika mig /F

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!