tisdag 3 juli 2012

Jag var bara inte gjord för dessa dar...


ja somliga dagar borde man sovit vidare... inte gått upp och tagit striden på något vis... idag var en sådan dag... men då blir det bättrare imorgon, så måste det ju vara!

En sak jag lärt mig idag är nog ändå att jag måste börja känna efter... boka in sånt som jag vill göra, inte sånt jag tror att jag bör göra... för när jag gör det, bokar inte sånt som jag bör men inte vill, då sparkar kroppen bakut... och när kroppen sparkat bakut och jag får höra att jag borde vara där jag ville vara från början, då är det farao nästan så man kliver tillbaks till något tonårsläge, där man är helt hundra på att man missar ALLT bara för att man inte är på plats...

såpass vuxen är jag dock, att jag vet att jag inte missar allt, att det går fler tåg, att världen inte rämnar bara för att jag är här och inte där... men det är tråkigt att missa roliga saker för att man bryr sig för mycket om vad andra skall tänka och tycka...

Onsdag imorgon, låt oss hoppas att den blir fantastisk! Eller varför nöja sig med att hoppas, låt oss bestämma att så blir fallet!

2 kommentarer:

  1. Det kommer vara en fantastisk dag i morgon så det så! Våga vara ego och dig själv.. /F

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du vet inte hur rätt du har! :-) tack för peppet!!! :-)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!