söndag 8 juli 2012

Mums...

efter en liten mental kalldusch gjorde det ingenting att Lucky You visades ikväll känner jag... ingenting alls faktiskt... tyvärr såg jag bara sista snutten av den,  men även den lilla erfarenheten var pampering... A sight for sore eyes om man så vill...

bilden är lånad
Eric Bana - absolut en frikortskandidat!!! ja, ett sådant måste ju få vara under konstruktion och föränderligt känner jag... ibland av moraliska skäl, ibland för att man bara behöver få renovera lite! Vad gäller min moraltant så är hon ibland väldigt närvarande, ibland väldigt frånvarande... det är lite olika det där,  lite situationsanpassat... man kan säga att hon inte är någon jag vill ha som spinningdeltagare... fast man kanske borde... men nä... eller?!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!