fredag 20 juli 2012

Farli' rart!!!

Perfekt uttryck för en perfekt kväll... igår kväll alltså... en fin vän, en rolig chick flick, indisk mat och massa tjejsnack... är så galet trött idag, glad att vi inte gick ut som vi hade tänkt... det hade inte funkat idag känner jag!

Det är så gott med vänner som förstår, vet och resonerar. Jag har många sådana, fina vänner, lyckligt lottad, helt klart. Vänner som hängt med länge, som vet hur man tänker, eller framför allt varför man tänker på ett visst sätt. Vänner som ser kopplingar och väljer att förstå hur det kommer sig att man i somliga fall är helt oresonligt inskränkt i en tanke... en känsla... som förstår varför man inte släpper taget, varför man är som en groda utan ben...

"Anfall är inte alltid bästa försvar"... det ska jag anamma, komma ihåg och försöka applicera i livet... jag är annars rätt så kaxig, slänger käft ganska så väl med många, skojar friskt om det mesta och verkar kanske säkrare än vad jag egentligen är i många lägen... ofta är det bra att verka lite modig, ibland är det inte alls en fördel, när modigheten blir en svaghet... som vilken styrka som helst som tar överhand helt enkelt!

tack för en jättetrevlig kväll min vän, det får vi göra om snart! Finns många filmer att kolla på, mycket mat att äta, många prat att prata!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!