onsdag 14 mars 2012

Once you go black...

... you'll never go back!" sägs det ju... vet inte om det syftar till färgen på gipset egentligen... antagligen inte... gissar att du redan har koll på att det syftar på mörkhyade män, enligt vad jag har hört, tenderar att ha större... skor...

Hur som helst tänker jag att det funkar i gipsfrågan också! Var och la om gipset idag ju... och det var allt en liten blek sak som kikade fram när det förra gipset kom av... blekvit med ill-gröna fläckar... förstår inte riktigt varför blåmärkena blir gröna sådär till den "överstrykningspenna-gröna" graden när de skyddas från ljus, men det finns säkert en rimlig förklaring!


I Sverige får man lov att välja färg på gipset! Vän av ordning valde jag svart... tänkte att det är lättast att matcha... var först inne på att ta blått eller cerise-rosa... men det krockar ju lite lättare med andra färger... svart är enkelt, sobert och stilrent... och lite fegt, kan tyckas... men snyggt! iallafall om du frågar mig!

Så himla skönt att ha en armbåge man kan röra på, en arm man kan böja och lite mer rörelse för fingrarna!!! Två veckor till sedan åker även detta breda armbandet av!

4 kommentarer:

  1. Och jag har varit värdelös på att kommentera på ett tag. Svart gips är ju skithäftigt! Tycker jag som aldrig behövt gipsa mig.
    Synd bara att din skidåkning blev lite lidande...

    Och tack för att du alltid lämnar så fina kommentarer hos mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är helt okej! Jag ahr också varit helkass på att kommentera och svara på de kommentarer jag fått själv!
      Ja visst är det snyggt!!!?!
      Ja, det var trist att inte kunna pjäxa på sig allt på mornarna när alla andra stack iväg ut i backen... men jag hade det bra ändå!

      tack själv!

      Radera
  2. Svar
    1. Visst är det!! och lätt att matcha! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!