söndag 18 mars 2012

I got one!

sen om det är "the one" det vet jag faktiskt inte... tyckte inte alls om den när den hängde på galgen... till och med så pass att jag hånade den en smula, undrade var killarna i Miami Vice höll hus osv...eller när det var dags att börja riva av sig skinnet... ja, du förstår, liknelserna med 80-talet var oändliga...

Hur som helst så frågade jag en expedit om en annan modell fanns i grönt... det gjorde den inte men i någon turkos historia... och så påpekade hon att den där hiskerliga 80-tals klänningen var väldigt snygg på... så jag provade den och den där turkos saken... och ta mig hoppsan, tror du inte att hon hade rätt?!Jag blev riktigt paff... fast jag vet inte riktigt... om man tänker sig den som den är, med lite guld till, kanske ett skärp i midjan, stora örhängen och "carrie-knut"-håruppsättning, svarta höga pumps, svart kuvertväska och ja, något mer kanske... vet inte... vad tror du? tumme upp eller ner?


16 kommentarer:

 1. Snygg modell och härlig färg!

  SvaraRadera
 2. Skitsnygg!
  Guld skulle nog bli jättebra till! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, jag tror det också.. sådär lite italienskt =)

   Radera
 3. Hmmm, du frågade vad jag tyckte...
  Ok, den sitter ju på perfekt på din perfekta kropp, färgen är megasnygg men vad är det svarta på sidorna...?
  Något som iofs passar asagrymt till det du lyckats få på armen..
  Äsch, den är jättefin på dig, behåll den!!
  Allt klär en skönhet!
  Puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack hjärtat!
   Det svarta på sidorna är ett band som går runt hela, förutom framtill... lite mysko... men testade med ett svart skärp... blir inte bättre! Jag såg ut som något hämtat ur Dynastin...
   Puss!

   Radera
 4. Du klär ju upp det mesta, så den va jättefin!! Undrar dock precis som Fia va det svarta på sidorna är, men det kanske går att maskera med ett skärp som du skrev!
  Väntar med spänning på bilden när alla accesoarer är på plats också!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh, tack! Det svarta får nog vara kvar... men bilder på hela stassen, accessoerad och allt kommer!

   Radera
 5. Sååå snygg! Och den sitter ju perfekt på dig!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Va roligt med alla positiva kommentarer på något jag själv är lite feg för! =)

   Radera
 6. Behåll! Jättesöt Nina! Kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!