torsdag 29 mars 2012

överrumplad!

Vet inte vad det var som utlöste det hela men helt plötsligt fick jag en jättelust att göra om lite hemma... bara tapetsera lite... kanske min lilla "smyg" i köket... Hade en tanke om att göra det redan när köket renoverades för ett och ett halvt år sedan, men tänkte då att det nog är lika så bäst att köra vitt-vitt-vitt...

Nu vill jag ha blommigt... Josef Frank ligger alltid varmt om hjärtat... hade så hemskans gärna haft hans Paradiset någonstans... Vännerna har den inne på gästtoaletten... det är SÅ fint! Men det väntar jag med tills jag har hus... nu vill jag ha en annan... men vi får se... låter min lilla nyck vila lite... känns det som en bra idé även om ett par veckor så tror jag bestämt att det får bli så... annars får det förbli vitt... det är också fint!

Och jo, jag håller med, julgardinerna skall tas ner nu... kanske i helgen, kanske redan ikväll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!