onsdag 28 mars 2012

Man kan la säga att det gick sådär...

med den planerade morgonpromenaden...

när jag fick smset från Katarina valde jag tydligen att inte höra det... när sedan min telefonn, några minuter senare gav ifrån sig ett litet alarm för att jag satt den på det 05:41 (pip!) så vaknade jag... helt väck! Inte en chans att jag skulle orka upp och ut i verkligheten riktigt än... jag är för kass helt enkelt! Disciplinen är ju ta mig tusan lika med noll! Såhär kan vi inte ha det!!!

Men, eftersom gipset ryker idag... alltså inte ryker, ryker som om det brann utan jag blir av med det, och jag pga. tidig läkartid kommer att vara ledig resten av eftermiddagen så blir det nog så att den där morgonpromenaden förflyttas till då... och då kanske jag kan köra någon km med easy-tone-skorna och resten med vanliga... vem vet!

Fattar inte varför jag är så trött... för det kan väl knappast bero på att jag gick och la mig vid midnatt?... stod nära på och sov när jag fixade dagens lunch... tack gode gud för långa duschar, halleluja, amen!

4 kommentarer:

  1. Det är mycket pollen ute som kan trötta ut en alldeles fullständigt. Har du kollat om du är allergisk?

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. har aldrig haft symptom på allergi... och idag traskade vi i över en timma i skogen utan att jag känner någonting... tror mer på att jag sover lite dåligt, hoppas det hade att göra med gipset på armen så att det är över nu! =) tack för omtanken!
      kram!

      Radera
  2. Pollen gör att man blir väldigt trött. Jag tar ju sprutor men känner ändå av tröttheten.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men jag har ju inga andra känningar, trots att jag varit ute i skogen idag tex... tror mer jag sover dåligt... hoppas avsaknad av gips tar hand om den biten! tack för omtanken och hoppas du slipper bli trött av alla pollen!
      kram!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!